Loodgieters Beesel

Installatiebedrijf Jeroen Peeters

Loodgieters Beesel
Neem vandaag contact op

Adres
Nieuwstraat 22
Plaats
5954 CK  Beesel
Telefoon
077 474 6564
E-Mail
info@installatiebedrijfpeeters.nl
Facebook
pages/Peeters-Installatiebedrijf-Jeroen/8742604026
Website
www.installatiebedrijfpeeters.nl

Informatie

Installatiebedrijf Peeters is uw loodgieter en specialist in installatie en onderhoud van uw CV-ketel. Maar ook voor werkzaamheden aan sanitair, radiatoren, vloerverwarming, riool, koper- en zinkwerken en oplossingen voor duurzame energie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij al onze diensten staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Installatiebedrijf Jeroen Peeters is gevestigd op Nieuwstraat 22 . Het volgende wordt aangeboden: Loodgieters In Beesel zijn er 2 andere Loodgieters. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Onderhoud, Reparatie, Afzuigsystemen en ventilatiesystemen, Airconditioning, Radson, Villeroy & Boch, Renovatie, Badkamer, Dakgoten, Inspectie, Reiniging, Waterleidingen, Nefit, Remeha, Afvoer en leidingen ontstoppen, Installeren, Lekkage verhelpen, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen, Centrale verwarming / CV ketels, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Grohe, Jaga, Kludi, Sphinx, Venlo.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Categorieën

Loodgieters
0774746564 077-474-6564 +31774746564

Kaart Nieuwstraat 22

Loading map...